Een beoordeling van Laserontharing

Tijdens een ontharingsbehandeling bevinden een hoofdharen zich vaak in verscheidene fasen. Zo kan het bestaan dat ons aanmerkelijk deel betreffende de haarzakjes in de rustfase kan zijn, maar dat daar later toch nog haren uit het haarzakje groeien. Ook mogen niet-levendige haarzakjes werkend worden gedurende bijvoorbeeld een overgang ofwel bij toepassen betreffende bepaalde medicijnen. Teneinde toch zoveel geoorloofd haarzakjes te vernietigen, wordt hetzelfde gebied daarom enkele keren behandeld.

Epileren is afgeraden tijdens summier 6 weken wegens een verzorging. Voor een intake hoeft u dit gebied niet te scheren, zodat wij dit gebied echt kunnen beoordelen.

SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied over laserontharing. SHR kan zijn betrouwbaar, doeltreffend en vrijwel pijnloos en zeker passend vanwege alle huidtypes, zeker tevens een donkere huid! Via de gelijke warmte opbouw in en op een huid kan zijn dit te vergelijken met een ‘’ hot stone korte massage’’

Na een laserbehandeling mag de huid rood of gevoelig zijn. Het trekt vlug wederom weg. Tevens kunnen er donkere of lichtere vlekken op een huid ontstaan.

In het cliënttevredenheidsonderzoek vragen wij cliënten een aantal maanden nadat ze in onze kliniek zijn geweest om ons een rapportcijfer te geven op ons schaal aangaande 0 tot 10.

Wanneer jouw last hebt van overmatige beharing of haar op plekken waar jouw het liever ook niet hebt, vervolgens kun je permanente ontharing afwegen. Wegens permanente ontharing wordt laserbehandeling aangewend. Op deze pagina lees je aan de mogelijkheden. Permanent ontharen betreffende laser

bent u dan ook al zongebruind en blijft de bruining lang aanwezig? Wacht vervolgens alsnog een aantal weken met de laserbehandeling tot u uw oorspronkelijke huidskleur weer retour heeft. Om uw oorspronkelijke teint eerder terug te krijgen kan het allerbeste door twee a 3 maal per week meer info de ontharingsgebied voorbereiden (scrubben) betreffende een lichte/zachte scrub peeling voor een gevoelige huid betreffende fijne korrels. Of raadpleeg een huidtherapeute vanwege raadgeving voor twijfel.

Het verlenen van kwalitatief hoogwaardige medische zorg vergt deskundigheid en specifieke expertise. Dit betreffende grote regelmaat verrichten betreffende deze specifieke handelingen vergroot een vaardigheid van een arts en het behandelend team.

Een laserbehandeling wordt iedere keer in kuurvorm gedaan van plusminus acht tot twaalf behandelingen teneinde ons echt uitkomst te oplopen. Na 6 behandelingen bestaan blijvende kale plekken merkbaar.

Veel behandelaars adviseren om enige weken vanwege de operatie het te veven huidgebied zoveel mogelijk behalve de zon te houden. Blootstelling aan de zon maakt een laserbehandeling minder effectief en mag daarenboven een kans op complicaties vermeerderen.

Om inzichtelijk te maken op welke manier goed wij daar in slagen, voeren wij bijvoorbeeld voor alle cliënten een tevredenheidsonderzoek uit, registreren wij eventuele klachten en bestuderen wij reacties die in aankomen op zorgkaart Holland.

Je heb na mijn laserbehandeling toch alsnog haargroei op dit behandelde gebied. Hoe kan dat? Hoofdharen beschikken over elkeen ons groeicyclus die ze doorlopen. Wanneer de hoofdhaar volgroeid is en uiteraard door een huid naar behalve komt, kan zijn die te veven met laserflitsen. Wanneer ons hoofdhaar nog bezig kan zijn betreffende groeien, ofwel als dit haarzakje in een rustfase zit, mag de lichtflits niet optimaal bestaan werk doen.

Laserontharing Bezit u dan ook hinder van overmatige, ingegroeide hoofdharen ofwel ongewenste haargroei welke donker kan zijn aangaande kleur in dit gelaat of op het lijf?

Een reden daarvan kan zijn dat u dan ook hiermee het haarzakje beschadigt en deze dien in tact bestaan voor een effectieve treatment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *